top of page

Over mij

Op het kruisvlak van persoonlijke ontwikkeling, interieurontwerp en branding ben ik op mijn best.

 

Op elk van deze disciplines komt steeds de vraag naar voren: Hoe goed kom jij, komt jouw team of jouw bedrijf uit de verf?

©Petrina-5486.jpg
pijl-zwart.png

Ik heb de gave om mensen snel te doorgronden. Ik zie wat jou, of jouw team of bedrijf, tegenhoudt om volledig tot bloei te komen.

Hoi, ik ben Harriëtte. Een multipotentialist. 

 

Dat wil zeggen dat ik niet één roeping heb in het leven, maar verschillende. 

Lang heb ik het verlangen gehad om één ding te zijn. Maar welke titel ik ook aannam, het paste niet.

 

Het zit zo. Als ik mij moet focussen op slechts één roeping, dan klopt dat niet. Dan loop ik vast, stroomt mijn energie niet meer. Het wordt dan leeg in mij. 

Dat wist ik alleen niet, dus bleef ik zoeken. Naar dat ene ding. Zodat ik met heel mijn hart kon zeggen: Yes! Dit ben ik. Hier word ik blij van.  

Maar zodra ik mij dat ene ding noemde, voelde dat nooit compleet. Het was net alsof ik stukjes van mezelf verloochende. Alsof ik een huichelaar was. 

 

Wat ik wel weet is dat als iets mij interesseert, ik er met heel mijn ziel en zaligheid in duik.

Ik wil alles weten, alles snappen, alles kunnen inzetten. En het liefste tegelijkertijd. Heerlijk.

 

Mijn carrière geeft dat perfect weer. Ik startte mijn loopbaan als radiodiagnostisch laborant. Niet lang na het afronden van deze studie stapte ik over naar een gespecialiseerd ziekenhuis waar ik vrij snel hoofd van een onderzoekskamer werd. Ik begeleidde er artsen en collega's en waakte over het welzijn van patiënten tijdens stressvolle onderzoeken. Ik volgde een gespecialiseerde training, bleef daar hangen als docent en werd uitgenodigd op een symposium een presentatie te geven.

Toen ik moeder werd wilde ik het een stapje terug doen. Ik genoot ervan om er voor de kinderen te zijn. Wel knaagde er wat.

 

Op mijn 33e, volgde ik een opleiding interieurvormgeving. Niet lang daarna rolde ik de wereld van kantoormeubilair in. Ik werd de spin het web van een bedrijf dat prachtige merken meubialir van diverse fabrikanten verkocht.  Ook hier dook ik er diep in. Ik richtte de back-office in, regelde de aftersales en al snel verschoven mijn werkzaamheden ook naar de frontoffice.  Afgelopen jaren richtte ik kamers in voor burgermeesters, voor ondernemers, voor bedrijven, voor huisartsen.

In 2011 volgde ik mijn eerste opleiding tot professioneel coach. Daarna verdiepte ik mij in allerhande technieken zoals: NLP, voice dialogue, schaduwwerk, lichaamswerk, opstellingen, schematherapie, MBTI, het innerlijk kind etc. Ik coachte jonge professionals, leraren, startende ondernemers, doorgewinterde ondernemers, directeuren, mensen in de zorg etc.

Ondertussen ontwikkelde ik met een partner de training zichtbaarheid voor ondernemers. Het neerzetten van jezelf als ondernemer op je eigen en persoonlijke wijze stond daarin centraal.  Ook werd ik diverse keren ingevlogen om een ondernemingen naar een hoger plan te tillen. Het meedenken, het DNA van bedrijven zichtbaar maken en de daadwerkelijke verandering begeleiden in het interieur en de uitstraling is

Ik heb geleerd niet te zoeken naar die ene roeping, maar te volgen wat mij energie geeft. Ik kan als een “Duracel” konijntje aangaan en ben dan niet te stoppen. Ik ga stralen als  ik mijn meerdere roepingen kan inzetten. In één project tegelijk of in meerdere projecten afzonderlijk. 

Op het kruisvlak van persoonlijke ontwikkeling, interieurontwerp en branding ben ik op mijn best. Op elk van deze disciplines komt steeds de vraag naar voren: Hoe goed kom jij, komt jouw team of jouw bedrijf uit de verf? Welke potentie heb jij, welke potentie heeft jouw team of jouw bedrijf en wat straal je uit?

Ik haal eruit wat van nature in jou, in jouw team of in jouw bedrijf zit, en versterk dit, zodat al het potentieel zichtbaar wordt en gaat stromen. Waardoor jij gaat stralen, jouw team opbloeit en je bedrijf gaat groeien. 

 

 

zigzag.png

Ik heb geleerd dat er een rode draad zit in alles wat ik doe:

Hoe goed kom jij, komt jouw team of jouw bedrijf uit de verf?

Hoe ik je help:

 

Versterk jezelf programma

Versterk je team 

 

Versterk je bedrijf

 

fast-forward.png
foto 3.jpg
bottom of page