top of page

Maak van buiten zichtbaar

wat van binnen klopt

Als coach, interieurontwerper en iemand met röntgenogen zie ik razendsnel wat je nodig hebt om van binnen en buiten te stralen

foto 3.jpg
About
Huis interieur

We shape our space
and then our space shape us

Image by Birmingham Museums Trust

Boek een gratis
Spotlight Scan

Ontdek met Harriëtte hoe je onderbelichte kwaliteiten uit je schaduw kunt halen, zodat jij jezelf, je bedrijf en je ruimtes weer van binnen en buiten laat stralen.

foto 4.jpg

Over mij

'Ik heb geleerd niet te zoeken naar die ene roeping, maar te volgen wat mij energie geeft. Ik kan als een “Duracel” konijntje aangaan en ben dan niet te stoppen.

Ík ga stralen als ik mijn meerdere roepingen kan inzetten.' 

Tijdens de gesprekken die ik met Harriëtte had kwamen we snel tot de kern van het probleem. Ze toonde verbanden tussen heden en verleden en hielp mij om inzicht te krijgen in mijn eigen 'programmering'.

 

Het waren zeker geen gemakkelijke gesprekken, maar ondanks de moeilijke gespreksonderwerpen lukte het toch elke keer weer om met een lach af te sluiten. 

M. van Hillo,

Illustrator

Tijdens een training die ik bij Harriëtte volgde, zag ik wat voor coach ze is: onbevooroordeeld, met humor waar dat kan en scherp waar dat nodig is. Ze weet precies waar ze het over heeft en verbindt de theorie moeiteloos aan een praktisch voorbeeld. Dat maakt Harriëtte een effectieve coach, die precies aanvoelt hoe ze haar boodschap naar jou het beste communiceert.

L. Jongste, Communicatieadviseur InHolland

Harriëtte verzorgde bij ons een training waarbij ze inzichtelijk maakte hoe mensen meer uit zichzelf kunnen halen. Alle cursisten waren lyrisch na afloop!

E. Kamphuis,

Jobcoach Gemeente Hoeksche Waard

HW Werkt

Door Harriëtte heb ik geleerd wat mijn eigen onbewuste aannames zijn op diep niveau. Ik zag wat de consequenties daarvan waren op mijn handelen. Harriëtte legde razendsnel onvermoede kanten van mij bloot en heeft mij daardoor inzichten gegeven die mij verder helpen in mijn ondernemerschap.

A.R. te Dordrecht,

zelfstandig ondernemer in de zorg

mbti.jpeg
Contact
bottom of page